Partners och referenser

Mina samarbetspartners och referenser

Referenser:

Ida:

”Micke är en otroligt bra skidlärare. Han har en förmåga att förklara så att alla förstår oavsett nivå och gör teknikträningen lekfull, rolig och utmanande. För mig som jobbar som personlig tränare kändes det bra att han även har så god förståelse för kroppen och rörelser. Det känns professionellt och tryggt. Innan jag träffade Micke hade jag inte förstått grejen med längdskidor. Det var tekniskt svårt och jobbigt. Men jag ville lära mig för att jag visste att det är bra träning och ett riktigt bra komplement till min styrketräning. Det visade sig också vara väldigt roligt! Jag längtade verkligen till tisdagarnas teknikpass med Micke i Torsby.

Jessica:

”Jag kan varmt rekommendera Micke som skidcoach. Han han har förmågan att se de små detaljerna som gör den stora skillnaden med din åkning”

Fischer: För dig som söker det bästa. Att skidan domineras i världscupen inom den traditionella delen samt skidskytte är ingen nyhet. Vad som inte syns genom tv-rutan är att skidan har ett fint spann som sträcker över ett större viktspann än sina konkurrenter. I tillägg utav detta så håller belaget yttersta klass då det det bevarar paraffinet vid längre lopp, exempelvis Vasaloppet.

En butik som erbjuder bland annat längd – och rullskidor. Snabba leveranser, stort sortiment av kvalitativa produkter och god kundvård är deras signum! Du kan även handla oneline, Pölder Sport plockar ut rätt skida till dig även om du sitter hemma och gör beställningen. Besök gärna följande länk:

https://polder.se/skidor/langdskidor

Selma Spa i Sunne: Om du vill koppla av och slippa stressen så är detta stället för dig. Selma Spa ligger i Sunne, en minut ifrån E45:an. Miljön och atmosfären gör att du kopplar av så fort du passerat entrén.